Jesper Nibe
Kontakt os

IN 900 Vari

Induktionskogebord med elektrisk højderegulering

Størrelser

Tilgængelig i 2, 4 og 6 kogezoner
IN 900 Vari
Elektrisk højderegulering

Den elektrisk, trinløs højderegulering giver mulighed med en trykknap på få sekunder at tilpasse arbejdshøjden til brugeren. 

Fladedækkende induktion

Fladedækkende induktion gør det muligt enten at anvende få store eller flere mindre gryder/pander på samme kogezone. Dette gør fladedækkende induktion velegnet til både kogning af større portioner og til brug i f.eks. diætkøkkener eller á la carte, hvor mange små portioner skal tilberedes.

Varianterne med fladedækkende  induktion giver en lang række fordele, og kogebordet forener således induktionens hurtige og økonomiske opvarmning med massekogepladens fleksible udnyttelse af kogefeltet. Derved opnås der med fladedækkende induktion en kogekapacitet, som både med traditionelle kogeplader og runde induktionszoner ville kræve langt flere kogeplader og tilsvarende mere plads.

Der er to forskellige varianter af fladedækkende induktionskogeborde.

På den ene måler kogezonen 300x290 mm og er opdelt i to felter. Hvert felt har sin egen grydesensor, så en lille gryde kun aktiverer den ene halvdel af zonen, mens en stor gryde vil aktivere hele zonen, som er på 7 kW.

På den anden måler kogezonen 310x310 mm, har kun en grydesensor og en effekt på 5 kW pr. zone.

Runde induktionszoner

Traditionelle runde induktionszoner er konstrueret til brug af én gryde/ pande per zone. Kogezonen har en effekt på 5 kW og en diameter på 275 mm. Den aktiveres af gryder med en diameter på over 12 cm og er derfor velegnet til langt de fleste grydestørrelser.

Ekstraudstyr

Udvid dine muligheder

Service

Ved din side fra dag et

Ligegyldigt hvor i verden, du befinder dig, så har vi din ryg.
Ved din side fra dag et

Downloads

Andre filer til download

3D filer er tilgængelige under

Kan du ikke finde det dokument, du leder efter?
Kontakt os gerne.
Showroom

Oplev før du køber

Se og føl vores produkter, før du investerer. Læs om vores showroom
Oplev før du køber

Alternative produkter