Jesper Nibe
Kontakt os

EasyMobile AutoTemp 32

Mobil gryde med avanceret styring

Volume

Tilgængelig i 40, 60, 80 og 100 l
EasyMobile AutoTemp 32
Solide hjul

Med en gryde på fire hjul åbner sig nye muligheder for anvendelse af kipgryder. Den kan f.eks. anvendes som midlertidig, ekstra kapacitet, deling mellem flere køkkener/afdelinger eller anvendes til transport af tilberedt mad.

I køkkener med begrænset plads kan gryden hentes fra lageret til køkkenet, når behovet opstår. Derfra kan den flyttes ud til serveringen og efterfølgende tilbage til køkkenet for rengøring. Dette sparer plads i køkkenet og gør anvendelsen mere fleksibel, uden at gå på kompromis med grydens funktionalitet.

Uopvarmet overkant

Den øverste kant på gryden er uopvarmet og isoleret fra dampkappen. Herved mindskes varmeudstrålingen og der spares energi, samtidig med at risikoen for forbrændinger på underarmene minimeres.

Yderligere sikrer denne konstruktion at maden ikke brænder på i grydens udløbstud når gryden tømmes, hvilket ville reducere kvaliteten og øge rengøringstiden.

Justerbart TiltBack

TiltBack funktion gør det muligt at indstille, om/hvor meget gryden skal kippe tilbage efter et kip. Dette reducerer efterløb og letter udportioneringen.

Justerbar betjeningsboks

Betjeningen er placeret i en god arbejdshøjde og kan let aflæses.

Betjeningsboksen kan indstilles, så den vender ind mod gryden. Brugeren er således ikke i tvivl om, hvilken betjening der hører til gryden, og eventuelle refleksioner kan også minimeres.

Dette sikrer en let og hurtig betjening, og brugeren kan hurtigt få et overblik over de enkelte gryders tilstand, også på afstand.

Grydens tænd-og-sluk-knapper er let tilgængelige, så gryden nemt kan slukkes efter brug. Ved at slukke gryden helt undgås unødvendigt strømforbrug i stand-by-mode.

Vandpåfyldning med flowmåler

En integreret vandmængdemåler fylder vand i gryden ved at der indstilles en ønskede mængde og starte påfyldningen.
Påfyldningen stopper automatisk, når den ønskede mængde er påfyldt. Den ønskede mængde kan indstilles med én decimal, og mens vandet fyldes på, vises
restmængden. Man kan let stoppe påfyldningen og justere den ønskede mængde.
Små mængder kan med fordel påfyldes med manuel fyldning. Mens tasten holdes, fyldes der vand i gryden, og den påfyldte mængde kan aflæses i displayet med én decimal.
Vandet kommer gennem en stor, drypfri tud på søjlen.

Ekstraudstyr

Udvid dine muligheder

Service

Ved din side fra dag et

Ligegyldigt hvor i verden, du befinder dig, så har vi din ryg.
Ved din side fra dag et

Downloads

Andre filer til download

Our files are also available at

Kan du ikke finde det dokument, du leder efter?
Kontakt os gerne.
Showroom

Oplev før du køber

Se og føl vores produkter, før du investerer. Læs om vores showroom
Oplev før du køber

Alternative produkter