• News
Jan Albert Takman
Let's talk

Klejnsmed søges

Category

News

Published

October 3, 2022

Grundet stor efterspørgsel på vores produkter søger vi en dygtig og engageret klejnsmed eller rustfast klejnsmed til fremstilling af maskiner til storkøkkener på vores fabrik i Odense.

Vi producerer kipgryder, kogeborde og kipstegere til storkøkkener og industrikøkkener. Kontinuerlig produktudvikling gør, at vi i dag har noget af det bedste udstyr på markedet. Vi producerer stort set alt på vores moderne fabrik i Odense, hvor vi løbende optimerer produkter og produktion.

Vi arbejder kun i rustfrit stål, og dine arbejdsopgaver vil primært være at svejse gryder. Du får din egen moderne indrettede arbejdsplads med kran, udsugning, svejsehjelm med friskluft, stabler osv.

Det er et krav, at du:

  • har erfaring med at TIG-svejse
  • har erfaring med rustfrit stål
  • er engageret og kvalitetsbevidst

Vi tilbyder et afvekslende job i en moderne virksomhed med en uformel og behagelig tone samt gode og ordnede forhold. Løn, der modsvarer dine kvalifikationer og bonusordning i form af overskudsdeling.

Kontakt:

Send din ansøgning med relevante bilag til JØNI A/S, C.F. Tietgens Boulevard 28, DK 5220 Odense SØ på e-mail til job@joeni.dk med mærket: Klejnsmed’.