Jesper Nibe
Kontakt os

Maskiningeniør

Kategori

Nyheder

Udgivet

november 1, 2022

For at øge kapaciteten i vores udviklingsafdeling søger vi en maskiningeniør til en nyoprettet stilling.

Arbejdsopgaverne er primært udvikling af nye maskiner og tiltag, som understøtter en effektiv produktion.

Produktionen foregår i Odense med bl.a. egen laserskærer, bukkerobot, svejserobot og sliberobot, hvor vi fremstiller de rustfri dele. Vi laver selv vores styringer og el-montage, så jobbet er derfor alsidigt, med tæt kontakt til produktionen.

Stillingen indebærer både større og mindre udviklingsopgaver samt optimerings- og forbedringstiltag i den løbende produktion. Produktprogrammet er opbygget af moduler, og det kræver derfor et godt overblik for helheden, når der arbejdes med de enkelte moduler.

Jobbet stiller krav til en struktureret arbejdsgang og ikke mindst evnen til at samle trådene, afslutte og aflevere projekterne til produktion og salg.

Vi forventer, at du har et godt kendskab til 3D-tegneprogrammer og en solid teoretisk baggrund samt praktisk erfaring og interesse i at optimere fremstillingsprocessen.

Den rigtige medarbejder vil med tiden få stor indflydelse på egne opgaver, men projekterne involverer ofte flere kollegaer, så gode samarbejdsevner på tværs af organisationen er en forudsætning.

Vi tilbyder et afvekslende job i en moderne virksomhed med en uformel og behagelig tone samt gode og ordnede forhold. Løn der modsvarer dine kvalifikationer og bonusordning i form af overskudsdeling.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte direktør Lars Jørgensen på tlf. 6397 0615.

Send venligst din ansøgning og CV til JØNI A/S på job@joeni.dk.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.