Jesper Nibe
Kontakt os

EasyMix

Kipgryde med integreret røreværk for hurtig opvarmning og automatisk omrøring

Volume

Tilgængelig i 40,60, 80, 100, 120, 150, 200, 250 og 300 l
EasyMix
Uopvarmet overkant

Den øverste kant på gryden er uopvarmet og isoleret fra dampkappen. Herved mindskes varmeudstrålingen og der spares energi, samtidig med at risikoen for forbrændinger på underarmene minimeres.

Yderligere sikrer denne konstruktion at maden ikke brænder på i grydens udløbstud når gryden tømmes, hvilket ville reducere kvaliteten og øge rengøringstiden.

Let røreværktøj

En særlig konstruktion gør røreværktøjet både let og yderst stabilt. Det store moment på røreværksmotoren tillader, at værktøjet er forsynet med mange, brede skråtstillede vinger, hvilket sikrer en effektiv blanding, også ved lave  hastigheder.

Monteringen af røreværktøjet foregår ergonomisk rigtigt. Den gennemgående aksel gør det muligt og naturligt at montere røreværktøjet i vandret stilling, hvorved løft langt ude fra kroppen undgås.

Integreret røreværk

Røreværket i gryden sparer kræfter og tid, dels fordi omrøring kan foregå automatisk, men også fordi øget omrøring letter tilberedningen af mange retter.

Det integrerede røreværk gør det også muligt at holde grydens låg lukket, hvilket holder på varme og damp i gryden. Dette sparer store mængder energi samtidig med at damp og varme i køkkenet reduceres.

Røreværktøjet er altid let tilgængeligt og man kan åbne låget og kontrollere grydens indhold eller tilføre ingredienser.
Skraber på røreværktøjet reducerer risikoen for, at maden brænder fast og letter dermed også rengøringen.

Hængslet låg i rustfrit stål

Gryderne har hængslet låg i rustfrit stå. Alle gryder med røreværk er som standard udstyret med et praktisk inspektionshul med tilhørende låg. 

Dette anvendes, når der skal tilsættes ingredienser, mens røreværket kører, f.eks. jævning som i næsten alle køkkener er uundværligt.

Styring af kappetemperaturen

I displayet vises den faktiske temperatur på indergryden, men et tastetryk giver adgang til visning og ændring af den ønskede temperatur. Denne indstilles hurtigt og præcist mellem 1-120°C.

De store pile ændrer indstillingen med 10°C og de små pile med 1°C.

Varmetilførslen styres automatisk, så den ønskede temperatur opnås.

Ekstraudstyr

Udvid dine muligheder

Service

Ved din side fra dag et

Ligegyldigt hvor i verden, du befinder dig, så har vi din ryg.
Ved din side fra dag et

Downloads

Andre filer til download

Our files are also available at

Kan du ikke finde det dokument, du leder efter?
Kontakt os gerne.
Showroom

Oplev før du køber

Se og føl vores produkter, før du investerer. Læs om vores showroom
Oplev før du køber
Kombinationsmuligheder

Endnu flere muligheder sammen med