KSF - Solide kogetaburetter


KSF 40-2
 


 

 
  • Robust konstruktion

  • Lang levetid

  • Stativ udført helt i rustfrit stål

  • Høj varmeeffekt

  • Beskyttelsesgelænder 

 
Praktiske kogetaburetter til mange formål

KSF er gennem mange år blevet solgt til alle typer køkkener. Dette skyldes primært den solide konstruktion samt valget af kraftige kvalitetskogeplader.
 

Kogetaburetter anvendes typisk, når der i kortere perioder er behov for ekstra kapacitet i køkkenet eller til store gryder, som ikke kan benyttes på almindelige kogeborde.

 

Stativet

Varmetilførslen reguleres på begge typer kogeplader med en syv-trins omskifter. Et tydeligt skilt og en kontrollampe indikerer, om pladen er tændt. Betjeningspanelet er tilbagetrukket, så kontrollamper og drejeknapper er beskyttet mod stød.
Alle modeller er opbygget af rustfrit stål, og benene er forsynet med kraftige stilleskruer, som sikrer en nem opstilling og korrekt justering. Kogepladerne er enten massekogeplader eller letmasseplader.
 


KSF 40
 

 

Kogeplader er særdeles robuste og derfor velegnede til hårdt brug. Pladerne tåler at stå tændt, uden at der er gryder eller lignende på dem, hvilket dels skyldes deres kraftige konstruktion, dels at de er forsynet med en beskyttelsesfunktion, som forhindrer overophedning. Typer med massekogeplader er forsynet med beskyttelsesgelænder.

 

Kogetaburetterne kan leveres til 3~230 V, 3~400 V, 3~400 V+N og 3~440 V forsyningsspænding samt andre spændinger på forespørgsel.


Brochure for KSF-KSR (pdf)

Tekniske data for KSF (pdf)