En verden af gryder

Jøni's produktprogram spænder fra den enkle kipgryde over de traditionelle multifunktionelle gryder til de avancerede gryder med røreværk. Som eksempler på det brede produktprogram kan fremhæves gryder på fire ben, mobile varianter og gryder med 600 mm kiphøjde og effektiv nedkøling.

For alle gryder gælder, at der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. De forskellige modeller afspejler derfor kun forskelle i funktioner.
 Gryderne arbejder med 1 bar damptryk, hvilket giver 120°C. Gryderne kan leveres til opvarmning med el eller for tilslutning til eksternt dampanlæg.

Alle gryder kan leveres til
3~230 V, 3~400 V, 3~400 V+N og 3~440 V samt andre spændinger på forespørgsel.

 
Easy/EasyMix

Easy

EasyMix

Disse modeller er enkle kipgryder med eller uden integreret røreværk. De foretrækkes i køkkener med et moderat behov for kogning og omrøring.

 
EasyMobile

EasyMobile

Denne gryde på hjul anvendes, hvor mobiliteten er vigtig for køkkenets arbejdsgang.

 

 

 
EasyStand

EasyStand

Denne gryde er en gryde på fire ben. Den kan anvendes, når der ikke ønskes installationer i gulvet, f.eks. i lejede lokaler eller ved en midlertidig placering.

 

 

 

 

 
Multi/MultiMix

Multi

MultiMix

 

 

 

 

Disse modeller er avancerede kipgryder med eller uden integreret røreværk. De udmærker sig ved mange størrelser, stor fleksibilitet og et omfattende program af tilbehør.
Gryderne foretrækkes i køkkener med et stort behov for kogning og omrøring.

 
Opti/OptiMix

Opti

OptiMix

Disse modeller forener de avancerede kipgryders store funktionalitet med den perfekte kiphøjde på 600 mm. Derudover giver OptiMix mulighed for tilslutning til et eksternt køleanlæg. Gryderne foretrækkes i køkkener med fokus på ergonomi og hvor der er et stort behov for kogning og omrøring.

 
Maxi/MaxiMix

Maxi

MaxiMix

MaxiMix QuickChill

Maxi og MaxiMix giver mulighed for at udnytte alle kipgrydernes fordele også for store mængder. Med volumen på 400 og 500 liter og en kiphøjde på 400 mm kombineres de brugervenlig egenskaber fra mindre gryder med produktion i store enheder. Derudover giver MaxiMix mulighed for tilslutning til et eksternt køleanlæg. 


Brochure for Multi, MultiMix, Opti og OptiMix

Brochure for Easy, EasyMix, EasyMobile og EasyStand

Optioner, samlet (pdf)

Detaljer på gryder (pdf)

Grydetyper, oversigt (pdf)

 

FOKUSSIDER: 

Cook&Chill

 

Ressourceforbrug

 

Madkvalitet

 

Produktivitet

 

Ergonomi